Eesti Anastasia Foorum

 

Autor Teema: kurkide marineerimine ilma sünteetilise äädikata.  (Loetud 3214 korda)

0 Kasutajat ja 1 Külaline vaatavad teemat.

Võrgust väljas Priit

  • Admin
  • Super Liige
  • *****
  • Postitusi: 1161
  • Sugu: Mees
  • :)
    • Eesti Anastasia lehekülg
kurkide marineerimine ilma sünteetilise äädikata.
« : 15 september, 2009, 14:31 »
info kopeeritud lehelt: http://naistekas.delfi.ee/foorum/read.php?f=11&t=170451&a=2

Autor:kahh
Tsiteeri
Kas saab ka näiteks õunaäädikaga marineerida? Kindlasti saab, aga kas ka õnnestub ja kas keegi on katsetanud? Äkki oleks pakkuda mõni retsept?
Autor:libanõid
Tsiteeri
kasutatakse täpselt nagu tavalist äädikat. Maitse lihtsalt.
Ma olen teinud, aga mulle isiklikult ei meeldi õunaäädika maitse.
Tookord tegin selle odavama äädikaga (säästukas jpm poodides saadaval), nüüd ostsin prooviks naturaalset Saksa õunaäädikat, see on küll oluliselt parem, aga minu süda kuulub ikka sellele "pahale äädikale".
Eluaeg olen kõik äädikaveed (marinaadid) sisse joonud ja pole mul häda midagi:P
Autor:piripiiga
Tsiteeri
Teen nii aastaid, õigupoolest tegi nii juba mu ema ja väääga head kurgid tulevad:
3 liitrise purgi põhja mustsõstralehti, tilli, siis kurgid, jne, kuni purk täis, kõige peale jälle lehti ja tilli. Nüüd lisada 3 spl soola (teen meresoolaga), 1 tl suhkrut (panen topelt, sest meil tahetakse natsa magusamaid kurke), 1 tl sidrunahpet, 4-5 pipratera, veidi küüslauku (umbes 1&2 keskmist küüslauku) ja 2 aspiriinitabletti. Purk valada ääreni keeva vett täis ja kohe kaanetada ja tagurpidi sooja katte alla. Võib süüa juba järgmisel päeval või alles talvel.

Võrgust väljas Neerorus

  • Uustulnu
  • *
  • Postitusi: 2
kurkide marineerimine ilma sünteetilise äädikata.
« Vastus #1 : 15 august, 2015, 12:36 »
What is not important But it deserves to be discussed.

 

SMF 2.0.15 | SMF © 2011, Simple Machines
imPulse2 © Bloc