Eesti Anastasia Foorum

 

Autor Teema: Anastasia räägib toitumises  (Loetud 1461 korda)

0 Kasutajat ja 1 Külaline vaatavad teemat.

Võrgust väljas Kristiinag

  • Admin
  • Super Liige
  • *****
  • Postitusi: 133
  • Sugu: Naine
  • Usk, mõte, tegu- nii loome maapealse paradiisi..
Anastasia räägib toitumises
« : 30 detsember, 2011, 00:25 »
http://www.paikesetoit.ee/anastasia-toidust/

Anastasia toidust

 Kaasaegses korteris elaval inimesel on tingimata vaja omandada vähesel määral, 100 või 200 grammi, kõiki juurvulju, puuvilju ja söödavaid taimi, mis kasvavad selles regioonis, kus ta elab.
Enne nende toitude kasutamist üks päev mitte midagi süüa. Juua allikavett, aga lõunaajal juua üks klaas punapeedi mahla. Kõht ja soolestik hakkavad intensiivselt puhastuma.
Järgmisel päeval hommikul ärgates ja nälga tundes tuleb mõni aedvili taldrikule panna, istuda laua taha, vaadata tähelepanelikult taldrikul lebavat toitu, seejärel seda nuusutada, limpsida ja hakata kiirustamata sööma. Hea oleks seejuures toas viibida üksinda ja eraldada end kunstliku maailma helidest.
Näljatunne ei kao ühe saaduse söömisest ja tekib natukese aja pärast uuesti. Siis tuleks võtta mõni teine saadus, süüa seda samal viisil nagu esimestki.
Kõiki hangitud saadusi peab inimene proovima erinevas järjekorras, kuid väikeste ajavahedega.
Iga järgmise saaduse söömise määrab kindlaks näljatunde.
Söömist tuleb alustada hommikul. Päeva jooksul proovib inimene kõiki saadusi, mis kasvavad selles regioonis kus ta elab. Kui erinevaid toitaineid on palju ja ühest päevast jääb väheks, tuleb jätkata samamoodi järgmisel päeval.
See protseduur on väga tähtis. See annab paljudele inimeste organismile võib-olla esmakordse võimaluse oma elus tutvuda erinevate saaduste just neile iseloomulike maitseomadustega. Teha kindlaks, kuivõrd ja millises koguses on see antud hetkel vajalik.
Pärast seda, kui organism on tutvunud kõikide saadustega, tuleb võtta suur taldrik, lõigata kõik aedviljad viiludeks ja asetada taldrikule. Lisaks panna veel taldrikule väikeseid rohelise kimbukesi ja marju. Kiirestiriknevate toitude taldrikule valada allikavett.
Veel tuleks lauale kindlasti asetada mett, õietolmu, seedriõli, allikavett.
Kui tekib näljatunne, või minna laua juurde ja võtta kas käega või puidust lusikaga talle meeldinud toitu ja see ära süüa.
Võib juhtuda, et mõned viljad süüakse kõik ära, aga teised jäävad sootuks puutumata. See tähendab, et sinu isiklik tark arst, dietoloog, mille Looja on sinusse valvama pannud – sinu organism – valis välja sinu jaoks antud hetkel kõige vajalikuma, aga ebavajaliku jättis puutumata.
Järgmisel päeval pole vaja seda, mis puutumata jäi, lauale panna. Kuid kolme päeva pärast peab laual olema jälle kogu sortiment. Võib-olla vajab organism nüüd midagi muud.
Pikapeale võib inimene kindlaks teha, millised tooted võib üldse ajutiselt menüüst välja jätta, et ennast mitte asjatult nende ettevalmistamisega kurnata. Kuid mõne aja pärast võivad need tooted organismile vajalikuks osutuda. Seepärast on vaja aeg-ajalt kogu võimalik sortiment lauale panna.
_______________________________________________________________________________________

Kes siis arvestas tohutu täpsusega välja toitumise selle inimese jaoks? Kus on kirjas kogu informatsioon iga maapeal sündinud inimese kohta?

Aga see info, usu mind, sisaldub igas maale sündivas inimeses.

Igas inimeses on olemas mehhanism, ma ei suutnud teist sõna leida. Igas inimeses on olemas mehanism, mis on võimeline esile kutsuma näljatunnet, mis tekitab signaali selle kohta, et kehale või hingele on tarvis mingit universumi ainet. Me ei räägi, misa nimelt, millistes seostes, millisel hulgal – keegi pole võimeline seda mõistusega kindlaks määrama. Ainult sinu enda organism teab sellest ja valib kogu mitmekesisusest näiteks kolm sõstramarja.

Kuid selleks, et anda talle õige valiku võimalust, peab sinu organismil olema nende kohta kogu informatsioon. Ja vaid põliskodu võib kehale anda sellise info.

Kujuta ette, et sa lähed poodi, kus on välja pandud ohtralt erinevaid vilju. Sa soovid õuna. Sa näed mitmeid õunasorte. Millise neist sa valid? Täpne valik ei osutu võimalikuks. Kuna sinu organism, mis on võimeline täpselt valima, ei oma infot nende õunte kohta, mis lebavad letis. Ta pole neid proovinud. Ta ei tea maitset ja ainete vahekorda. Vahel on nad vägisi puu küljest rebitud, see on samuti väga oluline.

Kokkuvõttes need õunad, mida sa hankisid, võivad ka ehk kasulikeks osutuda, kuid nende kasu pole nii suur, kui oleks olla võinud, kui sinu organism oleks täpselt omanud kogu informatsiooni sellest toiduainest, mida sina oled pannud teda seedima.

Kuid see aine võib isegi kahjulikuks osutuda, mida sina oled pannud teda vastu võtma. Tulemusena tekib haigus. Selline asi pole põliskodus võimalik. Sa tead täpselt, milline õuntest on hapukam või magusam ja millal nad on sinu jaoks valmis. Sinu organism saab infot kõikide sinu kodus kasvavate viljade kohta...

Teil on olemas veel ssesugune arusaam – inimesele on kasulik tarvitada värskeid toiduaineid. Kui mis on värsked toiduained?

Mitte külmutatud ega kuivatatud, ei purkides ega tündritesse kinni korgitud nagu sina mõtlesid, vaid need, mis on loomuliku välimusega. Te olete välja arendanud hulga hübriide, mis säilitavad plaju päevi värske vilja välimuse. Need on kahjulikud oma petliku värskusega, usu mind.

Peaaegu kõiki marju võib pidada värsketeks vid mõned minutid. Mureleid, kirsse, õunu – mitte rohkem kui tund. Kuid iga minutiga nad ikka muutuvad, muunduvad teistsuguseks.

Võta näiteks üks kirss ja jäta ta ööseks üksinda lebama, siis mine koos temaga aeda kirsipuu juurde ja söö ära ning võta oksalt veel teinegi kirss, proovi. Sa tunned vahet, isegi suletud silmadega, milline kirsike on värskem ja maitsvam. Võid tunni aja pärast vaarikat proovida, või mõnda teist järgmisel päeval. Siis sa näed ja mõistad: see kellel ei olepõliskodu, olgu ta nii rikas kui tahes, ei saa toiduks värsket tarvitada, järelikult – ei saa kiiresti mõelda.

Juba iidsetes käsitlustes püüdsid targad edasi anda oma arusaamu, millisel aastaajal on inimesel kasulik millist toitu süüa. Ja see on väga tähtis. Kuid paljude muude hulgas on vaid üks käsitlus vääramatu. See, mille Looja on iga inimese jaoks loonud.

Näed ju ise, kuidas varased taimed kevadest alates järgemööda vilja kannavad. Seejärel tulevad suve keskel teised ja lõpuks jõuab sügisel järg kolmandate kätte.

Mis siin kirjutada, kui näitlikult on kindlaks määratud, mida ja millal tuleb süüa. Ja mitte kuude ega aastaaegadega kaupa, vaid lausa minutiliselt on ette öeldud…

Sa mõtle vaid, kui täiuslik ja täpne on Tema programm. Planeedid on jõudnud samal ajal teatud kooskõlla.Ja see aeg on kõige soodsam selleks, et inimene võtaks vilja.

----------------------------------------------------------------------------

Lõunasöök taigas:

Mõistate, see tavalise välimusega kurk erines oma maitseomadustelt tugevalt nendest, mida ma varem olin söönud. Taigakurgil on meeldiv mitte millelegi sarnanev lõhn. Te ilmselt teate, kuidas erinevad oma maitselt ja lõhnalt kasvuhoones kasvanud kurgid nendest, mis on kasvanud lahtisel peenral. Avamaal kasvanutel on palju parem aroom ja maitse…

Kuid miks nad on nii maitsvad, kas see on mingi uus sort?

Tavaline sort. Nad erinevad aias kasvanute selle poolest, et nad said kõike, mida vajasid. Aia tingimustes, mil taimed püüavad end kaitsta kontaktist tesite sortidega, kui nende viljumist kiirendatakse, ei saa nad koguda endasse kõike, et külluslikuks muutuda – selleks, et inimesele meeldida.

 Sinu küsimusele selle kohta, millal ja mis koguses peaks inimene sööma, ei oska mitte keegi paremini vastata, kui iga konkreetse inimese organism ise, mõistad. Näljatunne ja janu ongi selleks looduse poolt antud, et igale inimesele eraldi signaliseerida, millal tal on vaja toitu kasutada. Tehnokraatlik maailm ei suuda kindlustada inimest võimalusega kustutada oma nälga ja janu just sel hetkel, kui tema organism seda soovib…

Kujta ette: üks istub või lebab peaaegu energiat kulutamata, teine teeb füüsilist tööd või lihtsalt jookseb higist nõretades, kulutades sellega kümme korda rohkem enrgiat, aga toituma peavad nad ühel ja samal ajal. Inimene peab toitu kasutama sellel momendil, kui  seda soovitab tema organism ja teist nõuandjat ei saa olla. Ma mõistan, et teie tingimustes on seda peaaegu võimatu täita, aga kui inimesed on oma suvilakruntidel, koos oma taimedega, on see võimalus olemas ja seda tuleb kasutada, heites eemale ebaloomulikud ja kunstlikud tingimused. Samamoodi võin ka vastata sinu küsimusel – mida peab sööma. Seda, mis on antud hetkel käepärast, kasutades sinu väljendit. Organism valib ise välja selle, mis talle vajalik on. Võin anda sellise mittetraditsioonilise soovituse: Kui teie krundil on mõni koduloom, kass või koer, jälgige teda tähelepanelikult. Aeg-ajalt otsivad nad rohust välja mõne taime, ja söövad seda. On kindlasti vaja võtta kasvõi mõned sellised taimed ja toidule lisada.Piisab üks-kaks korda nädalas. Samuti on vaja ise korjata viljapäid, purustada, hõõruda jahuks ning küpsetada leiba. See on haruldaselt tähtis. Inimene, kes kasutab sellist leiba vaid kord-kaks aastas, saab energiatagavara, mis võib tema sisemisi jõude aktiviseerida ja mõjutada tema sisemist seisundit, rahustada tema hinge.

Väga soodsalt mõjub inimese tervisele, kasvõi üks kord suve jooksul, toituda kolm päeva ainult sellest, mis kasvab tema maalapil, kasutades täiendavalt ainult leiba, päevalille õli ja minimaalselt soola.

----------------------------------------------------------------------------

Veel maitsvamad ja kasulikumad on juurviljad ja puuviljad, mis on kasvanud kemikaalidega kahjustamata maal. Nad muutuvad veel tervislikumaks, kui läheduses kasvab erinev rohi ja puud. Tähtsust omab ka meeleolu, suhtumine valmivasse vilja. Väga suur tähtsus on kätketud eeterlikesse õlidesse, mida viljad sisaldavad.
Eeterlikud õlid – see on lõhn. Selle olemasolu tuvastab eeterliku õli kohaloleku, mis toidab mitte ainult keha, vaid ka inimese nähtamatut kooslust.
Võib öelda, et eeterlikud õlid tugevdavad mõtteenergiat ja toidavad hinge.
 

Kokkuvõtlikult V. Megre Anastasia raamatute sarjast

 

SMF 2.0.15 | SMF © 2011, Simple Machines
imPulse2 © Bloc